Projectdossier ondertekenen

Hoe zet je een handtekening op het projectdossier?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Doordat je documenteert in Woub door middel van het afvinken van taken, toevoegen van documenten en foto's en het contact onderhoudt met collega's en onderaannemers in de chat, bouw je een projectdossier op. Zodra het project ten einde loopt heb je de mogelijkheid om het projectdossier te laten ondertekenen door de klant.

Hoe gaat dit precies in zijn werk?

1. Open het project in de Woub-app.

2. Druk op de 3 puntjes achter de afgeronde checklist en klik op 'Opleveren met handtekening'.

3. Vul de naam in van de klant en vul je eigen handtekening en de handtekening van de klant in.

4. Wanneer beide handtekeningen ingevuld zijn, dan staat er automatisch 'Oplevering gelukt'. 💪

5. Er wordt automatisch een export van het dossier gemaakt. Deze staat direct in je media en documenten.

Voldoe ik hiermee aan de Wet kwaliteitsborging?

Jazeker, hiermee heb je een juridisch document dat geldt als bewijs van oplevering. Lees in ons blog meer over deze wet:
https://woub.nl/wat-betekent-de-wet-kwaliteitsborging-voor-bedrijven-in-renovatie-en-onderhoud/