Berichten versturen in bulk

Stuur één bericht naar meerdere chats tegelijk.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan soms handig zijn om in één keer een bericht naar meerdere projecten te sturen wanneer je bijvoorbeeld je klanten eraan wil herinneren dat er iemand langskomt om in te meten of dat er een factuur nog niet betaald is.

Hoe gaat dit nu precies in zijn werk?

1. Ga naar het projectoverzicht in Woub en kies voor het 'kanban-overzicht'.

2. Kies een lijst/fase waarnaar je het bericht wilt versturen en klik achter de titel op de drie puntjes.

3. Kies voor 'Chatbericht in bulk versturen'.

4. Kies of alle projecten uit de gekozen lijst het bericht moeten ontvangen. Selecteer welke personen het bericht moeten ontvangen.

5. Kies in de kolom 'Chats' naar welke chatgroep het bericht verstuurd moet worden. Er wordt automatisch gekozen voor de 'Algemene groepschat'. Dit kan aangepast worden door op het potloodje te klikken die verschijnt als je met je muis op de kolom gaat staan. Kies één of meerdere chats uit het project en klik op 'Opslaan'.

6. Typ onderin het bericht dat verzonden moet worden, voeg eventueel een bijlage of emoticon toe en klik op de verzendknop. Het bericht is nu verzonden. 💪