Woub translate 🗣️

Automatische tekstvertalingen tussen een aantal buitenlandse talen.

Naomi Andringa avatar
Geschreven door Naomi Andringa
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De kracht van Woub Translate is dat je in je eigen taal kunt praten en je ontvangt de berichten ook in je eigen taal. Woub voert het vertalen al voor je uit! Het is een erg fijn hulpmiddel, waardoor je tijd bespaart met het vertalen van teksten en zonder moeite in dezelfde taal communiceert als buitenlandse medewerkers.

Welke talen kunnen automatisch vertaal worden?

• Nederlands 🇳🇱

• Engels 🇬🇧

• Frans 🇫🇷

• Portugees 🇵🇹

• Turks 🇹🇷

• Pools 🇵🇱

• Bulgaars 🇧🇬

• Oekraïens 🇺🇦

Hoe gaat dit nu precies in zijn werk?

Om met Woub Translate te koppelen, volg je de volgende stappen (alleen via het web):

1. Ga rechts bovenin je scherm naar je navigatiemenu en klik op ‘Integraties en apps’.

2. Klik op ‘Woub Translate’ en klik op de groene button ‘Installeren’ en vink aan dat je akkoord gaat met de extra kosten á € 5,- per teamlid per maand. Let op: je kunt deze integratie alleen voor de gehele organisatie aanzetten en niet alleen voor een aantal specifieke gebruikers.

3. Zodra je Woub Translate hebt geïnstalleerd kun je aan de slag!

4. Maak je een nieuw account aan? Dan kan je meteen voor één van de talen kiezen. Let op! Dit staat standaard in het Nederlands ingesteld.

5. Heb je al een account? Ga dan in de app naar ‘Account’ en wijzig de taal.

6. Uiteraard is dit ook via het web in te stellen. Ga naar je ‘Persoonlijke voorkeuren’ en pas de taal aan.

Mocht je een taal missen, laat het dan even weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Heel veel succes met Woub Translate! 🗣️