Wanneer je een externe deelnemer uitnodigt voor een chat, maken wij direct voor deze persoon een eigen project aan. Zo hebben jullie nu beide een eigen project, met daarin de gedeelde chat. Alle interne projectinformatie, waaronder notities, media en opdrachtgever gegevens zijn nooit zichtbaar voor deze externe deelnemer. Alleen de verstuurde berichten en media in de gedeelde chat zijn voor het andere bedrijf zichtbaar.

Een gedeelde chat herken je aan het onderstaande oranje icoon

Heb je het antwoord gevonden?