Wanneer een project volledig is afgerond en niet meer zichtbaar hoeft te zijn in het overzicht, kan het gearchiveerd worden. Het project verdwijnt dan uit het overzicht en is terug te vinden via de zoekbalk aan de bovenkant van je scherm. 

Heb je het antwoord gevonden?