Op het moment dat jij door een ander bedrijf wordt uitgenodigd voor een chat, wordt er automatisch een project aangemaakt. Het project is alleen voor jouw bedrijf zichtbaar. De chat binnen jouw project is wel gedeeld. Gewoon hetzelfde als een WhatsApp groepschat.

Het bedrijf dat jou heeft uitgenodigd heeft een eigen project met daarin jullie gedeelde chat. Binnen jouw eigen project heb jij alle vrijheid en flexibiliteit om meerdere chats toe te voegen. Deze nieuwe chats zijn niet zichtbaar voor het bedrijf dat jou heeft uitgenodigd. 

Heb je het antwoord gevonden?