Project
Hoe voeg ik een einddatum / herinnering toe aan een project?
Hoe voeg ik een einddatum / herinnering toe aan een project?
Stefan van Jole avatar
Geschreven door Stefan van Jole
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een deadline hebt voor een project, zoals bijvoorbeeld een werkopname, het opsturen van een offerte of een oplevering, is het erg handig om een einddatum te koppelen aan het project.

Hoe gaat dit precies in zijn werk?

1. Klik op het desbetreffende project en zorg ervoor dat je in het hoofdstuk 'Informatie' zit.

2. Klik op 'Datum'.

3. Stel eventueel een tijd in.

4. Selecteer een einddatum.

5. Stel eventueel een herinnering in. Iedereen binnen het project ontvangt dan een push notificatie, zowel op de computer als op zijn mobiel.

6. Zodra een project in uitvoering gaat, dan kan je het ook een startdatum toekennen.

Voor de mobiele app is deze functionaliteit ook beschikbaar voor beheerders. Gebruikers zien alleen een eventuele toegevoegde datum. Wanneer er geen datum is ingevuld, zien zij niks.