Wanneer krijg ik een melding?
Stefan van Jole avatar
Geschreven door Stefan van Jole
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Binnen checklist items kan je nu ook heel gestructureerd met collega's communiceren. Om ervoor te zorgen dat je geen belangrijke reacties mist, hebben wij meldingen toegevoegd. Op dit moment kan je de meldingen nog niet zelf persoonlijk configureren. Maar dit gaat er uiteraard wel snel aankomen. Mocht je feedback hebben, kom maar door! =)

Je krijgt een melding

• Als een checklist item is afgevinkt.

• Als een checklist item opnieuw is geopend.

• Als er een reactie is geplaatst in een checklist item.

• Als er een foto / document is geüpload.

Waar zie ik mijn meldingen?

Je ziet op de web versie rechtsboven naast je profielfoto een belletje. Zodra er een oranje bolletje tevoorschijn komt, heb je een ongelezen melding.

Wat is er verder nog meer mogelijk?

• Je kan de meldingen 1 voor 1 markeren als gelezen. Hetzelfde principe zoals hoe je normaal je mailbox leegmaakt.

• Je kan alle meldingen in één keer markeren als gelezen.

• Je kan filteren op alleen ongelezen meldingen.

• Je kan filteren op alle meldingen.

Hoe ziet dit er op de mobiele app uit?

In het projectoverzicht zie linksboven een belletje staan. De functionaliteit is exact hetzelfde zoals de web versie. Alleen een beknoptere weergave. Gebruikers zien deze functionaliteit ook.