Hoe kan ik een uren weekstaat exporteren?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor sommige opdrachtgevers ben je verplicht om een weekstaat aan te leveren. Wij hebben dit heel eenvoudig gemaakt voor je. Klik in het management overzicht rechtsboven op de drie puntjes en klik daarna op 'Uren weekstaat exporteren'.

Vervolgens selecteer je het weeknummer en bepaal je welke gegevens je wilt meenemen in de export.

Als je op 'download PDF' klikt, wordt er een PDF file gegenereerd. Hieronder hebben we een voorbeeld toegevoegd. Het document wordt gepersonaliseerd met je bedrijfslogo. Deze kan je wijzigen/toevoegen bij de instellingen van je bedrijfsgegevens.

BSN Nummer toevoegen

In het bovenstaande weekstaat voorbeeld is het BSN nummer leeg gelaten. Indien je een BSN nummer wilt toevoegen aan een gebruiker, zal je dit moet instellen per teamlid.