Hoe sla ik een checklist op als favoriet?

Afvinken door middel van een checklist, zo simpel is het.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt al heel makkelijk een willekeurige lijst vanuit een offerte-regel, bulletpoints vanuit een e-mail of een excel kolom kopiëren, maar wist je ook al dat je een checklist kunt opslaan, zodat deze bij het aanmaken van een nieuwe checklist meteen als optie naar boven komt? Deze checklist kun je gebruiken voor een ander project en/of chat.

Hoe gaat dit precies in zijn werk?

1. Zodra je op de drie puntjes van een checklist klikt, heb je de mogelijkheid om de checklist op te slaan als favoriet.

2. Zodra een checklist is opgeslagen als favoriet, wordt deze aangeduid met een geel sterretje.

3. Ga naar een ander project en klik op het groene plusje naast de checklists. Klik dan op 'Kopieer taken van', zoals hieronder in de afbeelding is weergegeven.

4. Op dat moment komt er een lijst tevoorschijn en is te zien dat de zojuist als favoriet opgeslagen checklist bovenaan verschijnt.

Hoe gaat dit precies in zijn werk voor chats?

Doordat je de checklist als favoriet hebt opgeslagen, kun je dit ook toepassen in een chat! Dit zodat degene die in de betreffende chat zitten inzicht hebben in deze checklist. Zie hieronder hoe je de checklist kunt toevoegen aan een chat.

1. Allereerst open je een chat en klik je op 'Checklist toevoegen'.

2. Klik op 'Kopieer taken van' en zie daar je favoriete checklist bovenaan staan ;-).

3. Zodra je de checklist hebt aangevinkt en op 'Aanmaken' hebt geklikt, wordt de checklist aan de chat toegevoegd. Afvinken maar! ✅