Projectplanning exporteren ๐Ÿ“…

Deel eenvoudig je projectplanning met klanten en collega's door middel van een export.

Naomi Andringa avatar
Geschreven door Naomi Andringa
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Geen printscreens meer, maar een volwaardig PDF bestand van jouw projectplanning die je gemakkelijk kunt delen. Zo heb je op een snelle en simpele manier jouw klanten en collega's voorzien van de correcte informatie van jouw planning die je bijvoorbeeld kunt ophangen bij jou op kantoor of op het project.

Hoe gaat dit nu precies in zijn werk?

1. Ga naar je Woub-omgeving en zorg ervoor dat je in het hoofdstuk โ€˜Planningโ€™ zit.

2. Klik rechtsboven op de drie puntjes.

3. Klik op 'Projectplanning exporteren'.

4. Selecteer welke checklists je wilt exporteren. Hier heb je ook de mogelijkheid om in รฉรฉn keer alle checklists te selecteren.

5. Kies of je de export op week, maand of kwartaalniveau wilt zien.

6. Kies of je de export als een liggend of staand bestand wilt.

7. Je hebt ook nog de mogelijkheid om alleen taken met een start en einddatum te selecteren. Let op! Deze optie staat standaard aangegeven als niet aangevinkt.

8. Download de PDF en deel deze met je klanten en collega's.

Weten hoe je รผberhaupt een planning vormgeeft in Woub? Lees hier het artikel Projectplanning ๐Ÿ“…

Heel veel succes met het exporteren van jouw projectplanning! ๐Ÿ’ช