Eigen account verwijderen

Hoe kan ik mijn eigen account verwijderen via mobiel?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan voorkomen dat je een tweede account hebt aangemaakt die je graag verwijderd ziet. Je hebt dan ook de mogelijkheid om je eigen account te verwijderen. Dit is alleen mogelijk via de mobiele app van Woub.

Hoe gaat dit precies in zijn werk?

Volg de volgende stappen om je account te verwijderen:

1. Open de app en ga naar 'Account'.

2. Klik op 'Accountinformatie'.

Let op! Zodra je in het hoofdstuk 'Accountinformatie' zit zal het toetsenbord bij Android toestellen direct omhoog schieten. Hierdoor zie je niet in Ć©Ć©n keer de knop om je account te verwijderen. Scrol naar beneden of klap het toetsenbord in.

3. Links onderin je scherm zie je de mogelijkheid om je account te verwijderen. Klik op 'Account verwijderen'.

4. Bevestig allereerst je wachtwoord en vul het vinkje in dat je het account en alle gerelateerde informatie wilt verwijderen.

Is er een medewerker niet langer werkzaam binnen het bedrijf? Het is ook mogelijk om ex-medewerkers hun account te verwijderen. Lees hier hoe je dat precies doet.

ā€‹