Teamlid verwijderen

Hoe kan ik een medewerker verwijderen uit de Woub omgeving?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer een medewerker niet langer werkzaam is binnen het bedrijf, dan kan deze ex-medewerker uit de omgeving verwijderd worden. De eventueel geregistreerde uren blijven wel zichtbaar.

Hoe gaat dit precies in zijn werk?

Een teamlid verwijder je als volgt:

1. Open je Woub-omgeving en ga rechtsboven naar 'Hallo,...'.

2. Klik op 'Teamleden'.

3. Klik achter de medewerker op het potlootje en klik onderin op 'Teamlid verwijderen'.

Teamlid verwijderen via mobiel

Het is uiteraard ook mogelijk om teamleden te verwijderen via de mobiele app van Woub. Het spreekt voor zich:

1. Open de app en ga naar 'Account'.

2. Klik op 'Teamleden'.

3. Klik op het teamlid die je wilt verwijderen.

4. Klik op 'Teamlid' verwijderen.

De ex-medewerker is nu verwijderd ;-).

Wil je je eigen account verwijderen? Lees hier hoe je dat doet via je mobiel.