Hoe kunnen collega's inloggen?
Stefan van Jole avatar
Geschreven door Stefan van Jole
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Registreren

Voordat je kan inloggen, moet je uiteraard eerst een geregistreerd account hebben. Het is belangrijk dat je altijd registreert vanuit de uitnodiging van een andere beheerder binnen jouw organisatie. Je ontvangt dan het volgende mailtje:

Inloggen

Je kan zowel in de web versie als de mobiele app inloggen met dezelfde gegevens:
1. Jouw e-mailadres

2. Een zelfgekozen wachtwoord

Wanneer je een nieuwe telefoon of computer hebt, kan je altijd direct inloggen met je bestaande gegevens. Je hoeft alleen de mobiele app opnieuw te downloaden.

Web versie

Woub is een cloud-oplossing. Je kan inloggen in je browser via onze website www.woub.nl en dan rechtsboven op 'Inloggen' klikken. Of je kan ook direct naar https://app.woub.chat/sign-in

Woub gebruikt moderne, veilige technieken. Mogelijk worden oudere besturingssystemen en browsers daarom niet ondersteund. Microsoft is gestopt met het ondersteunen van Internet Explorer. Om Woub optimaal te kunnen gebruiken, adviseren wij je om één van deze browsers te downloaden en te installeren:
https://www.google.nl/chrome/
https://www.microsoft.com/nl-nl/edge
https://support.apple.com/nl-nl/HT204416
https://www.mozilla.org/nl/firefox/new/

Voeg Woub toe aan je favoriete balk

Als je de eerste keer inlogt vink dan 'onthouden' direct aan. Zo kan je met 1 klik direct Woub openen. Dit bespaart je een hoop tijd ;-). Zie hieronder een voorbeeld hoe je Woub aan je taakbalk toevoegt:

Mobiele app

Woub is beschikbaar op Android en iOS mobiele devices. Download de laatste versie via de stores en je kan direct inloggen met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord.

Weet jij je wachtwoord niet meer?

Klik dan op wachtwoord vergeten en er wordt na het invullen van je e-mailadres een nieuwe link toegestuurd om je wachtwoord te herstellen.

Instellen van een profielfoto

Als het is gelukt om in te loggen, is het uiteraard leuk om een profielfoto van jezelf toe te voegen. Zo is het voor iedereen meteen duidelijk wie je bent. Als je geen profielfoto instelt, dan wordt de eerste letter van je voornaam gebruikt als initiaal. Dit kan eventueel wel voor verwarring zorgen als jij 'Dave' heet en je collega heet 'Dylan. Gelukkig wordt ook de letter van je achternaam gebruikt als initiaal.

Het instellen van een profielfoto gaat als volgt:

• Mobiel > Account > Lege foto > Kies uit 'Fotobibliotheek, 'Maak foto' of 'Kies een bestand'.

• Web versie > Klik rechtsboven op je eigen naam > Persoonlijke voorkeuren > Foto uploaden.

Heel veel succes met het werken met Woub! 💪