Naar de hoofdinhoud
Alle collectiesAlle features gewoon lekker simpel uitgelegdProject
Welke 4 verschillende onderdelen heb je binnen een project?
Welke 4 verschillende onderdelen heb je binnen een project?
Lorenzo Zuppelli avatar
Geschreven door Lorenzo Zuppelli
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1. Chats
De project chats zijn de perfecte oplossing om kantoor met de werkvloer te verbinden. In een project kan je meerdere groep chats aanmaken. Zo kan je ook afzonderlijk met externe projectpartners communiceren in een groep chat. Korte communicatielijnen waar iedereen blij van wordt!

2. Projectinformatie
Naast het communiceren heb je de mogelijkheid om per project alle belangrijke informatie vast te leggen. Denk hierbij aan foto’s, notities, checklists, documenten, e-mails en de werkomschrijving. De projectinformatie is niet zichtbaar voor externe deelnemers in de groep chat.

3. Management / registraties (Alleen Woub compleet)
De buitendienst kan dagelijks zijn uren, materiaal en meerwerk vastleggen. Op de computer vind je in het managementoverzicht alles terug. Daar wordt een automatische calculatie gemaakt. Hierdoor weet je zonder moeite exact waar je staat.


​4. Planning (Woub Pro)
Al je taken binnen een checklist kan je straks voorzien van een start -en einddatum. Deze wordt dan visueel weergegeven in een zogeheten Gantt Chart (stroken planning). Je kan hiermee op projectniveau een gedetailleerde planning maken.

Was dit een antwoord op uw vraag?