Checklist
Hoe exporteer ik een checklist als projectdossier (PDF)?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij iedere checklist zie je aan de rechter kant drie bolletjes. Als je hier op klikt krijg je verschillende opties om individuele acties uit te voeren op de desbetreffende checklist. Onderstaand lichten we twee manieren van exporteren toe.

1. De checklist kan je als projectdossier exporteren. Alle opgeslagen data zal worden geëxporteerd naar een PDF.

2. Als je alleen de bestanden binnen de checklist wilt hebben, kan je al deze bestanden tegelijk exporteren in een ZIP bestand.

Hoe komt het projectdossier eruit te zien?

Dat bepaal je helemaal zelf. Je kan zelf instellen welke gegevens wel en welke gegevens niet worden toegevoegd aan het projectdossier. Afbeeldingen en opmerkingen spreken redelijk voor zich. 'Logs' zullen we hieronder even kort toelichten.

Wat zijn logs?

Logs zijn alle registraties binnen een checklist item. Hierbij moet je denken aan alle datums voor:

• Aanmaken checklist item

• Afvinken checklist item

• Heropenen van checklist item

Voldoe ik hiermee aan de Wet Kwaliteitsborging?

Jazeker, hiermee heb je een juridisch document dat geldt als bewijs van oplevering. Lees in ons blog meer over deze wet:
https://woub.nl/wat-betekent-de-wet-kwaliteitsborging-voor-bedrijven-in-renovatie-en-onderhoud/