Naar de hoofdinhoud
Hoe nodig je een externe uit?

Hoe voeg je een onderaannemer of een klant toe aan de chat?

Naomi Andringa avatar
Geschreven door Naomi Andringa
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Projectcommunicatie gaat veel verder dan alleen binnen je eigen bedrijf. Het is dan ook mogelijk om in Woub met mensen buiten je eigen bedrijf te communiceren. Denk bijvoorbeeld aan je klanten of onderaannemers. Je kan deze personen toevoegen aan een chat, zodat al je communicatie op één plek staat. In de chat kunnen documenten gedeeld- en checklists bijgehouden worden.

Om ervoor te zorgen dat een 'externe' in dit geval weet hoe hij in een paar stappen met Woub moet werken, hebben we een handleiding die je kan toesturen.

Hoe nodig ik een externe uit?

Heel simpel, binnen een paar seconden gebeurd. Rechts bij je chat informatie vind je een button 'Externe uitnodigen via mail'. Je hoeft alleen zijn e-mail adres in te vullen en op versturen te klikken. VOILÀ!

Hoe kan ik zien of hij mijn uitnodiging heeft geaccepteerd?

Als je op rechts in de chat op 'Deelnemers' klikt, dan zie je alle deelnemers van die chat. Als bij de externe die je hebt uitgenodigd staat 'Feeft zich nog niet aangemeld', dan is hij nog niet actief.

Vanaf het moment dat hij zich gratis heeft aangemeld, zal hij direct aan de chat worden toegevoegd. Net zoals bij WhatsApp krijg je dan een melding dat 'Stefan is toegevoegd aan de chat.'

Was dit een antwoord op uw vraag?