Update september 2023 🎉

Wat hebben we met de update van september nieuw toegevoegd?

Naomi Andringa avatar
Geschreven door Naomi Andringa
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zoals je weet werkt ons team keihard aan verbeteringen. Elke dag ietsje beter worden, dat is ons doel. Dit zodat jij als vakbaas nog meer rust in je werk ervaart. 💪

Wat hebben we deze update nieuw toegevoegd?

Filteren in het projectoverzicht

Nog meer gebruiksgemak door het filteren in het projectoverzicht! Om het projectoverzicht helemaal naar jouw smaak in te richten, heb je de mogelijkheid om te filteren. Filteren kun je op lijsten, teamleden, labels en een start- en einddatum. De filters kun je opslaan. Lees hier meer over het aanmaken van filters in het projectoverzicht.

Checklists standaard inklappen ✅

Maak je veel gebruik van de checklists en is het aantal checklists flink opgelopen in je project? Met de functie 'Checklists standaard inklappen' zorg je voor nog meer rust en overzicht op je projecten. Hoe je dat precies doet lees je hier.

Meldingen dempen in chats ❌

Genoeg van het vele aantal meldingen in de chats? Het is vanaf nu mogelijk om specifieke projectchats of teamchats te dempen om het aantal meldingen te verminderen. Benieuwd hoe? Lees het hier.

Media en documenten delen in chat 💬

Vanuit de 'Media en documenten' is het vanaf nu ook mogelijk om documenten rechtstreeks in de chat te delen. Het is erg simpel. Lees hier hoe je dat doet.

Nieuwe rol: Gast 👤

Om ervoor te zorgen dat mensen buiten je eigen bedrijf, zoals bijvoorbeeld een kwaliteitsborger of een onderaannemer, voldoende informatie te zien krijgt, is het teamlid 'Gast' in het leven geroepen. Zie hier de verschillen tussen een beheerder, een gebruiker en een gast.

Positioneer eenvoudig je groepen in de planning 📅

Zodra je een groep in de planning bewerkt, of nieuw toevoegt, heb je de mogelijkheid om de positie van de groep te bepalen in de planning. Lees hier meer over deze functionaliteit.

Projecten teller 🔢

Wist je al dat je, zodra je met je muis over een projectlijst beweegt, je ziet hoeveel projecten er in die lijst staan?

Nog niet op de hoogte van de update punten van afgelopen maand? Lees hier update van augustus 2023.

Heb je verder nog vragen? Stuur ons dan vooral een bericht via onze helpcenter en we helpen je graag op weg. 😃

Team Woub.

Was dit een antwoord op uw vraag?