Alle features gewoon lekker simpel uitgelegd
Media en documenten
Deel bestanden vanuit OneDrive, Google Drive, Dropbox, Sharepoint en iedere andere cloudoplossing.
Deel bestanden vanuit OneDrive, Google Drive, Dropbox, Sharepoint en iedere andere cloudoplossing.
Lorenzo Zuppelli avatar
Geschreven door Lorenzo Zuppelli
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We hebben een koppeling gebouwd tussen jouw favoriete documentenbeheer en Woub. Zo heb je projectmatig alles op één plek!

Deel eenvoudig bestanden, mappen of tekeningen en open ze vanaf elk apparaat. Je kan een koppeling maken met iedere cloudoplossing, denk bijvoorbeeld aan:

➡️ OneDrive

➡️ Google drive

➡️ Dropbox

➡️ Sharepoint

Het is alleen mogelijk om via de computer versie bestanden te delen. Wel kan je via de mobiele app de bestanden openen en bewerken. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je bestanden kan delen.

Delen van bestanden vanuit OneDrive en Sharepoint

We laten zien hoe je via een specifieke link een bestand of map vanuit OneDrive of Sharepoint kan delen met Woub.

1. Open OneDrive of Sharepoint en selecteer het bestand of de map die je met Woub wilt delen.

2. Klik vervolgens links boven op share/delen.

3. Klik vervolgens op copy link. Hiermee kopieer je de link van het bestand of de map die je met Woub wilt delen.

4. Open een project in Woub. Klik bij media en documenten op 'uploaden' en selecteer OneDrive

5. Geef het bestand een naam en plak de link in het venster.

Delen van bestanden vanuit Google Drive

We laten zien hoe je via een specifieke link een bestand of map vanuit Google Drive kan delen met Woub.

1. Open Google Drive en selecteer het bestand of de map die je met Woub wilt delen.

2. Klik vervolgens rechts boven op share/delen. Of gebruik je rechter muisknop om het menu te openen.

3. Klik vervolgens op Link kopiëren. Hiermee kopieer je de link van het bestand of de map die je met Woub wilt delen.

4. Open een project in Woub. Klik bij media en documenten op 'uploaden' en selecteer Google Drive.

5. Geef het bestand een naam en plak de link in het venster.

Delen van bestanden vanuit Dropbox

We laten zien hoe je via een specifieke link een bestand of map vanuit Dropbox kan delen met Woub.

1. Open Dropbox en selecteer het bestand of de map die je met Woub wilt delen.

2. Klik vervolgens rechts boven op delen.

3. Klik vervolgens op Link verzenden. En kopieer daarna de link van het bestand of de map die je met Woub wilt delen.

4. Open een project in Woub. Klik bij media en documenten op 'Uploaden' en selecteer Dropbox.

5. Geef het bestand een naam en plak de link in het venster.