Hoe archiveer ik een project?

Wat gebeurt er als ik een project archiveer?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer een project volledig is afgerond en niet meer zichtbaar hoeft te zijn in het overzicht, dan kan het gearchiveerd worden. Het project verdwijnt uit het overzicht, maar is wel altijd terug te vinden via de zoekbalk aan de bovenkant van je scherm of in de lijstweergave van het projectoverzicht.

Hoe archiveer je een project?

Optie 1: Project archiveren in het projectoverzicht

1. Ga naar het projectoverzicht.

2. Klik met je rechtermuis knop op een projectkaartje en kies voor 'Project archiveren'.

Optie 2: Meerdere projecten tegelijk archiveren in het projectoverzicht

1. Ga naar het projectoverzicht.

2. Ga naar de lijst met projecten die je wilt archiveren.

3. Klik op de drie puntjes en kies voor 'Archiveer alle projecten in deze lijst'.

Optie 3: Meerdere projecten tegelijk archiveren

1. Klik op het betreffende project.

2. Klink rechtsboven op de drie puntjes en kies voor 'Project archiveren'.

Let op! Het archiveren van projecten geldt niet voor externe gebruikers. Wel is het zo dat wanneer zij communiceren in een gearchiveerd project, het project automatisch gedearchiveerd wordt. Zo ben je altijd op de hoogte.

Hoe vind ik een gearchiveerd project terug en dearchiveer ik het?

Optie 1: via de zoekbalk

Via de zoekbalk bovenin je scherm kan je al je projecten opzoeken. Er is een onderverdeling gemaakt in de weergave van de zoekresultaten:

1. Mijn projecten: dit zijn al je actieve projecten

2. Gearchiveerde projecten: dit zijn al je projecten die niet in je project overzicht staan, maar gearchiveerd zijn.

Om het gearchiveerde project te dearchiveren klik je allereerst op het gearchiveerde project. Daarna klik je recht bovenin het project op de drie puntjes en kies je voor 'Project dearchiveren'.

Optie 2: Via het projectoverzicht

1. Ga naar de lijstweergave van het projectoverzicht.

2. Klik rechts bovenin op het 'Filter'.

3. Kies voor 'Gearchiveerde projecten'.

4. Kies het betreffende project.

5. Klik rechtsboven het project op de drie puntjes en kies voor 'Project dearchiveren'.

Heel veel succes met het archiveren van jouw projecten!