Alle features gewoon lekker simpel uitgelegd
Algemeen
Wat zijn de verschillen tussen een beheerder, een gebruiker en een gast?
Wat zijn de verschillen tussen een beheerder, een gebruiker en een gast?
Naomi Andringa avatar
Geschreven door Naomi Andringa
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een nieuw teamlid toevoegt heb je de keuze om deze als een beheerder, een gebruiker of als een gast toe te voegen.

Wat kan een beheerder?
De naam van de rol spreekt eigenlijk voor zich. Een beheerder heeft de volledige bevoegdheid binnen het bedrijf om alle projecten in te zien, te bewerken of te archiveren. Ook kan een beheerder alle instellingen wijzigen en andere teamleden toevoegen.

Extra toelichting chat

Een belangrijk voordeel van Woub t.o.v. WhatsApp, is dat alle beheerders alle chats kunnen inzien. Ook als hij niet is toegevoegd aan de chat of het project. Je ontvangt alleen een notificatie als je een 'deelnemer' bent in de chat. Wanneer je geen deelnemer bent in de chat en je reageert op een bericht. Dan wordt je zodra je het chat bericht verstuurd, automatisch aan de chat toegevoegd als deelnemer.

Wat zijn de verschillen tussen een beheerder en een gebruiker?

Beheerder

Gebruiker

Gast

Bedrijfsinstellingen

Project aanmaken

Alle projecten inzien

Alleen toegewezen

Alleen toegewezen

Project chats aanmaken

Alle chats inzien

Alleen toegewezen

Alleen toegewezen

Projectoverzicht met fases

Projecten archiveren / verwijderen

Zoeken in het archief

Vertrouwelijke documenten

Management informatie

Inzien van afgeschermde checklist

Verwijderen van bestanden / checklists / items

Labels, notities, contactgegevens toevoegen of wijzigen

Teamleden toevoegen aan een project

Teamchat aanmaken

Checklist aanmaken

Checklist afvinken en reacties plaatsen

Documenten of foto's toevoegen / downloaden

Meldingen en notificaties

Profielfoto

Inloggen web versie

Inloggen mobiele app

Chatten met Woub helpdesk

Bij typefout binnen 10 minuten eigen bericht verwijderen.

Wat ziet een gebruiker op de computer?

Extra toevoeging:

• Als hij op projectoverzicht klikt, dan gebeurt er niks.

• Hij ziet links alleen toegewezen projecten.

• Hij ziet bovenin alleen de twee tabjes chats en informatie.

• Rechtsboven bij instellingen kan hij alleen zijn eigen account bewerken.

Wat ziet een gebruiker op de mobiele app?

Een gebruiker ziet de aangewezen projecten en chats en heeft toegang tot de projectinformatie.

Extra toevoeging:

• 3e tabje 'registratie' alleen bij Woub Compleet of Pro

• Mijn uren registratie alleen bij Woub Compleet of Pro

• Mijn uren overzicht alleen bij Woub Compleet of Pro

Wat ziet een gast?

Zoals bekend is gaat projectcommunicatie veel verder dan alleen binnen je eigen bedrijf. Om ook met mensen buiten je eigen bedrijf te communiceren kan je gratis een externe uitnodigen. De rechten van een externe zijn alleen wel een stuk beperkter in vergelijking met die van een gebruiker. Om ervoor te zorgen dat mensen buiten je eigen bedrijf, zoals bijvoorbeeld een kwaliteitsborger of een onderaannemer, voldoende informatie te zien krijgt, is het teamlid 'Gast' in het leven geroepen.

Een 'Gast' ziet precies hetzelfde als een 'Gebruiker'. Wel wordt er een onderscheid in Woub gemaakt dat het om een teamlid buiten je eigen organisatie gaat. Let op! Het teamlid 'Gast' is niet zoals een 'Externe gebruiker' gratis. Het is een flexibel abonnement die maandelijks opzegbaar is. Klik hier voor de prijzen.

Heel veel succes met het toevoegen van jouw teamleden!