Update juli 2023 🎉

Wat hebben we met de update van juli nieuw toegevoegd?

Naomi Andringa avatar
Geschreven door Naomi Andringa
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zoals je weet werkt ons team keihard aan verbeteringen. Elke dag ietsje beter worden, dat is ons doel. Dit zodat jij als vakbaas nog meer rust in je werk ervaart. đŸ’Ē

Wat hebben we deze update nieuw toegevoegd?

Stel je vakantiemodus in ☀ī¸đŸŒ´

Jouw welverdiende vakantie is aangebroken. Tijd om lekker te relaxen en te genieten van jouw vrije tijd. Om ervoor te zorgen dat jij ongestoord van jouw vakantie kan genieten kun je de push notificaties van Woub voor een bepaalde periode uitzetten. Hoe handig is dat! Benieuwd hoe je jouw vakantiemodus instelt? Lees het hier.

Notificaties instellen ⚠

Wij snappen dat je als vakbaas in Woub je werktijden zo wilt instellen dat je geen push notificaties ontvangt buiten je werkuren. Het is uiteraard mogelijk om de notificaties in te stellen, zodat je deze alleen ontvangt binnen de gekozen uren en dagen. Lees hier hoe je jouw notificaties instelt.

Gebruikers koppelen aan een checklist 📝

Om het gebruiksgemak te vergroten kun je nog makkelijker jouw collega's in ÊÊn keer koppelen aan een checklist. Benieuwd hoe je dat doet? Lees het hier.

Checklist taken bewerken, dupliceren of verwijderen in bulk đŸ’Ē

Bewerk, dupliceer of verwijder jouw checklist taken in ÊÊn keer in bulk. Dit zorgt voor nog meer gemak en bespaart weer een hoop tijd. Lees hier hoe dit nu precies werkt.

Meerdere planitems verplaatsen 📅

Er is een hele makkelijke manier om planitems te verplaatsen. Zodra je meerdere planitems verplaatst worden de gegevens automatisch aangepast naar de gegevens van de plek waar je de planitems plaatst. Benieuwd hoe? Lees het hier.

Nog niet op de hoogte van de update punten van afgelopen maand? Lees hier de update van mei 2023.

Heb je verder nog vragen? Stuur ons dan vooral een bericht via onze helpcenter en we helpen je graag op weg. 😃

Team Woub.

Was dit een antwoord op uw vraag?