Update mei 2023 🎉

Wat hebben we met de update van mei nieuw toegevoegd?

Naomi Andringa avatar
Geschreven door Naomi Andringa
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zoals je weet werkt ons team keihard aan verbeteringen. Elke dag ietsje beter worden, dat is ons doel. Dit zodat jij als vakbaas nog meer rust in je werk ervaart. đŸ’Ē

Wat hebben we deze update nieuw toegevoegd?

Projectplanning Export 📅

Geen printscreens meer, maar een volwaardig PDF bestand van jouw projectplanning die je gemakkelijk kunt delen. Zo heb je op een snelle en simpele manier jouw klanten en collega's voorzien van de correcte informatie van jouw planning die je bijvoorbeeld kunt ophangen bij jou op kantoor of op het project. Benieuwd hoe je jouw projectplanning kunt exporteren? Lees het hier.

Importeren van taken ☑

Heb jij verschillende taken die je in je Woub-omgeving wil plaatsen? Dit kan erg eenvoudig en snel. Je kunt namelijk in ÊÊn keer meerdere checklists en/of taken aan een project toevoegen. Dit is ideaal om in Excel grote checklists te bewerken en daarna te importeren in Woub. Lees hier hoe dit nu precies in zijn werk gaat.

Berichten versturen in bulk đŸ’Ŧ

Het kan soms handig zijn om in ÊÊn keer een bericht naar meerdere projecten te sturen wanneer je bijvoorbeeld je klanten eraan wil herinneren dat er iemand langskomt om in te meten of dat er een factuur nog niet betaald is. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees het hier.

Nog niet op de hoogte van de update punten van afgelopen maand? Lees hier de update van april 2023.

Heb je verder nog vragen? Stuur ons dan vooral een bericht via onze helpcenter en we helpen je graag op weg. 😃

Team Woub.

Was dit een antwoord op uw vraag?