Herinnering urenregistratie

Lees hier hoe je een reminder kunt sturen naar je collega's, zodat niemand meer vergeet om zijn of haar uren te loggen.

Nitin Ramdjielal avatar
Geschreven door Nitin Ramdjielal
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je gebruik maakt van Woub Compleet of Woub Pro, dan kun je het personeel automatisch een herinnering sturen als ze de uren voor die dag nog niet geregistreerd hebben. Op deze manier kost het jou geen extra tijd om iedereen hieraan te herinneren.

Hoe stel je dit in?

1. Ga in de desktopversie rechtsboven naar Hallo,.... en kies voor 'Bedrijfsinstellingen'.

2. Kies aan de rechterkant voor 'Uren project'.

3. Klik in het tweede vlak het vakje aan voor 'Stel een automatische herinnering in als de uren nog niet zijn ingevuld'.

4. Kies vervolgens op welke dagen de herinnering verzonden moet worden en op welke tijd het verzonden moet worden. Klik op 'Wijzigingen opslaan' om dit te bevestigen.

Let op: de herinnering wordt alleen naar gebruikers van de omgeving verstuurd.