Hoe kan ik de Woub app updaten? 📱

De nieuwste versie van de mobiele app altijd bij de hand.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Team Woub werkt keihard aan verbeteringen. Elke dag ietsje beter worden, dat is ons doel. We zorgen er dan ook voor dat de mobiele app van Woub altijd up-to-date is. Om er zelf voor te zorgen dat jij met de nieuwste versie van de Woub app werkt, leggen we je graag uit hoe je dat doet.

Er zijn verschillende manieren om de Woub app te updaten voor zowel iOS als Android.

App Store (iOS) 📱

Op een Apple apparaat kun je automatische updates uitschakelen en apps handmatig bijwerken. Je kunt juist ook automatische updates inschakelen, zodat je niet elke app handmatig hoeft bij te werken.

Eén of meerdere apps tegelijk updaten (iOS)

1. Open de App Store.

2. Tik rechtsboven op jouw profielicoon.

3. Scrol iets naar beneden en zie daar 'Komende automatische updates' staan.

4. Tik op 'Werk bij' naast bijvoorbeeld de Woub app om alleen die app bij te werken. Mochten er meerdere apps zijn om bij te werken, tik dan op 'Werk alle bij'.

Woub app handmatig bijwerken (iOS)

Je kunt er ook voor kiezen om de Woub app op te zoeken in de App Store en via deze weg te updaten:

1. Open de App Store.

2. Tik op het vergrootglas 'Games, apps, artikelen en meer' en typ 'Woub app' in.

3. Tik op de app om de pagina details van de Woub app te openen.

4. Tik op 'Werk bij'.

Automatische updates in- of uitschakelen (iOS)

Mocht je de functie willen instellen dat alle apps automatisch worden geüpdatet, zodat je er geen omkijken meer naar hebt, volg dan de volgende stappen:

1. Ga naar 'Instellingen'.

2. Tik op 'App Store'.

3. Schakel 'Automatische updates' in of uit.

Als je jouw apps liever handmatig bijwerkt, schakel dan je automatische updates uit.

Play Store (Android) 📱

Ook voor de Play Store geldt dat je apps één voor één of automatisch kunt updaten.

Eén of meerdere apps tegelijk updaten (Android)

1. Open de Google Play Store app

2. Tik rechtsboven op jouw profielicoon.

3. Tik op 'Apps en apparaat beheren'. Je ziet in onderstaande afbeelding dat er meerdere updates beschikbaar zijn.

Zodra je op 'Alles updaten' klikt, dan worden de apps geüpdatet. Zodra je op 'Detail bekijken' klikt, dan zie je de downloads die in behandeling staan en kun je ze één voor één updaten. Dit doe je door achter de app op 'Updaten' te klikken.

4. Mocht Woub ertussen staan, tik dan op 'Updaten'.

Woub app handmatig bijwerken (Android)

Je kunt er ook voor kiezen om de Woub app op te zoeken in de Play Store en via deze weg te updaten:

1. Open de Google Play Store app.

2. Klik op het vergrootglas 'Apps en games zoeken' en tik 'Woub' in.

3. Tik op de app om de pagina details van de Woub app te openen.

4. De Woub app komt tevoorschijn met daaronder de optie om de app te updaten.

Automatische updates in- of uitschakelen (Android)

Mocht je de functie willen instellen dat alle Android-apps automatisch worden geüpdatet, zodat je er geen omkijken meer naar hebt, volg dan de volgende stappen:

1. Open de Google Play Store app

2. Tik rechtsboven op jouw profielicoon.

3. Tik op 'Instellingen' > 'Netwerkvoorkeuren' > 'Apps automatisch updaten'.

4. Selecteer één van de volgende opties:

• 'Via elk netwerk': dit is zowel via wifi als mobiele data. Let op! Er kunnen datakosten in rekening worden gebracht.

• 'Alleen via wifi': dan worden er alleen apps geüpdatet wanneer je verbinding hebt met wifi.

• 'Apps niet automatisch' updaten': Als je jouw apps liever handmatig bijwerkt, schakel dan je automatische updates uit.

Heel veel succes met het updaten van de mobiele app van Woub! 💪