Division Code van Exact Online

Waar vind ik Division Code van Exact Online?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met het volgende stappenplan haal je eenvoudig de Division Code (divisie code) op in een Exact Online Administratie. Deze code is nodig om, via de API, te kunnen communiceren met een specifieke Exact Online administratie.

Heb jij meerdere administraties in je Exact Online omgeving? Volg dan de volgende stappen:

1. Log allereerst in via: https://www.exact.com/login

2. Zodra het Exact Online dashboard zichtbaar is, klik dan op de administratienaam links bovenin je scherm (zie screenshot).

3. Klik op 'Alle opties'.

4. Er opent een scherm met een overzicht van alle administraties binnen je omgeving.

5. Beweeg de muis over het nummer van de administratie in de kolom 'Code'.

Let op! Onderin je scherm verschijnt de URL met daarin de Division Code. De code staat ook wel tussen de '=' en '&'.

Heel veel succes met het ophalen van jouw Division Code! 💪