Hoe exporteer ik de registraties naar excel?

Hoe kan ik de uren exporteren?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om je registraties in Woub te exporteren naar Excel.

1. Klik in je project op 'Management' en klik rechts op 'Registraties'.

Van de weergave van je scherm wordt uiteindelijk een export gemaakt. Je kan de weergave op de volgende manieren aanpassen:

• Tijdskader - Kies welke data je wilt weergeven, bijvoorbeeld alleen de maand november.

• Teamleden - Selecteer welke teamleden je in de export wilt meenemen. Als je deze leeg laat zullen alle teamleden automatisch worden weergegeven.

• Project - Voor als je van een specifiek project de gemaakte uren wilt weten.

• Urensoort - Voor als je bijvoorbeeld van een heel jaar alle ziekte / verlofuren wilt weten.

2. Vervolgens klik je rechtsboven op exporteren en er zal dan automatisch een bestand met .xslx formaat worden gedownload. Dit is een excel bestandsformaat.

Hieronder zie je een voorbeeld van de export:

Heel veel succes met het exporteren van je registraties naar Excel! 💪