Update april 2023 🎉

Wat hebben we met de update van april nieuw toegevoegd?

Naomi Andringa avatar
Geschreven door Naomi Andringa
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zoals je weet werkt ons team keihard aan verbeteringen. Elke dag ietsje beter worden, dat is ons doel. Dit zodat jij als vakbaas nog meer rust in je werk ervaart. 💪

Wat hebben we deze update nieuw toegevoegd?

Oekraïense taaloptie app 🗣️

Naast Engels, Portugees, Bulgaars, Turks en Pools, is het ook mogelijk om de Woub app in het Oekraïens in te stellen. Maak je een nieuw account aan? Dan kan je meteen voor één van de talen kiezen. Let op! Dit staat standaard in het Nederlands ingesteld. Lees hier hoe je Woub Translate instelt.

CUF-bestand importeren in Woub ✅

Yes! Het is mogelijk om eenvoudig en snel een calculatie te importeren in Woub door middel van een CUF-bestand (Calculatie Uitwisseling Formaat), ook wel een .XML-bestand. Dit is een bestand met calculaties uit een ander softwarepakket. Op deze manier is het mogelijk om in Woub verder te werken met je (na)calculatie op checklist niveau voor de planning en werkomschrijving. Lees hier hoe je zo'n CUF-bestand importeert.

Export PDF uren en materialen ⏰

Dat jij efficiënter werkt, dat heb je al bewezen! Je laat je collega's namelijk eenvoudig hun uren, materiaal of meerwerk registreren. Zo heb je op ieder project meer grip. Om ervoor te zorgen dat jij altijd weet hoe iedereen ervoor staat kun jij je uren en materialen ook exporteren naar een PDF. Hoe je dit precies doet lees je hier.

Nog niet op de hoogte van de update punten van afgelopen maand? Lees hier de update van maart 2023.

Heb je verder nog vragen? Stuur ons dan vooral een bericht via onze helpcenter en we helpen je graag op weg. 😃

Team Woub.

Was dit een antwoord op uw vraag?