Hoe koppel ik SnelStart aan Woub?

Zo zet je de koppeling tussen SnelStart en Woub in.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

SnelStart

SnelStart is een online boekhoudtool voor ondernemers en hun accountants. Door middel van de koppeling voeg je nieuwe projecten automatisch toe aan Woub. Woub helpt je hierbij om meer rust in jouw organisatie te brengen door minder faalkosten, verloren uren en gedoe.

Met de koppeling tussen SnelStart en Woub voeg je automatisch alle verkooporders met de status 'Uitgevoerd' toe aan Woub. Projectnaam, nummer en alle contactgegevens worden automatisch aan Woub-projecten toegevoegd en de offerte regels in SnelStart worden automatisch omgezet naar een werkbon checklist in Woub.

Daarbij zijn er nog tal aan mogelijkheden met de koppeling:

• Alle inkoop -en verkoopfacturen in SnelStart worden automatisch geüpdatet in het financieel overzicht van Woub.

• De gerealiseerde uren -en materialen staan al in Woub. Zo heb je realtime inzicht in het projectresultaat.

• Je hebt direct inzicht in welk gedeelte van de aanneemsom nog niet is gefactureerd.

• Je maakt vanuit Woub een (deel)factuur aan en kunt de gerealiseerde uren en/of materialen meenemen.

Hoe gaat dit nu precies in zijn werk?

1. Ga rechts bovenin je scherm naar je navigatiemenu en klik op ‘Integraties en apps’.

2. Klik op ‘SnelStart’ en klik op de groene button ‘Installeren’ en vink aan dat je akkoord gaat met de extra kosten á € 25,- per maand.

3. Log in via SnelStart en geef een verificatie af voor de juiste administratie.

4. Activeer de integratie.

5. Selecteer de projectfase voor je nieuwe projecten.

6. Kies er optioneel voor om offertes te maken zodra het project in fase 'x' komt.

7. Kies er optioneel voor om een sjabloon project te selecteren bij het maken van een nieuwe project.

8. Klik op 'Nu importeren'.

De koppeling is geactiveerd. 💪 Na het activeren van de koppeling tussen SnelStart en Woub worden alle relaties die in SnelStart staan, geïmporteerd als contact in Woub. Op deze manier bespaar je enorm veel tijd en maak je minder fouten. Daarbij zie je in Woub hoeveel je in een project gefactureerd hebt en zie je hoeveel je nog kunt factureren. Zodra een project klaar is kun je via een 'Actie-knop' een factuur aanmaken in SnelStart.

De koppeling zorgt voor een financieel overzicht op de juiste cijfers en grip op je financiële bedrijfsprocessen.

Let op! Alleen de licenties inBalans, inControle, inZicht, Accountant, inHandelShop, inHandelvoorraad, inHandellogistiek en inHandellogistiekPlus hebben toegang tot deze koppeling. Neem contact op met SnelStart voor meer informatie.

#meerrustinjewerk 💭