Hoe koppel ik TimeChimp aan Woub?

Zo zet je de koppeling tussen TimeChimp en Woub in.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

TimeChimp

Met TimeChimp registreer je eenvoudig gewerkte uren, ziekte en verlof, waarbij je de uren direct kunt factureren aan de klant. Zo heb je altijd een kloppende administratie.

Met de koppeling tussen TimeChimp en Woub voeg je automatisch de kosten per project toe in Woub. Op deze manier heb je alle projectinformatie inzichtelijk en helpt Woub je hierbij om meer rust in jouw organisatie te brengen door minder faalkosten, verloren uren en gedoe.

Hoe gaat dit nu precies in zijn werk?

1. Ga rechts bovenin je scherm naar je navigatiemenu en klik op ‘Integraties en apps’.

2. Klik op ‘TimeChimp’ en klik op de groene button ‘Installeren’ en vink aan dat je akkoord gaat met de extra kosten á € 25,- per maand.

3. Zodra je akkoord gaat, krijg je de vraag om de 'TimeChimp app-sleutel' in te voeren. Bekijk de documentatie van TimeChimp voor meer informatie.

4. Nu heb je de mogelijkheid om 'Maak automatisch een project in TimeChimp aan bij elk nieuw project in Woub' aan te vinken.

5. Ook kun je het projectnummer invullen met de optie 'Update alleen projecten vanaf projectnummer...'.

De koppeling is geactiveerd.

De koppeling is geactiveerd! 💪 Zodra er een nieuw project in Woub met projectnummer wordt aangemaakt, dan zal er ook een nieuw project in TimeChimp worden aangemaakt.

De kosten van een project in TimeChimp worden ook in het financiële overzicht van Woub geplaatst. Ieder uur wordt deze financiële data opnieuw opgeroepen en teruggestuurd naar Woub.

Om te controleren of de koppeling juist werkt kun je het volgende doen:

1. Open TimeChimp en voeg uren en kosten toe aan het project. Geregistreerde uren aan het project toevoegen? Voeg dan een contract voor de werkgever toe.

2. Controleer de kostensom van de synchronisatie met het Woub project en wacht tot de volgende synchronisatie.

3. Bekijk het project in Woub. In het financieel overzicht wordt het aangeduid als 'TimeChimp project kosten'.

De koppeling zorgt voor nog meer grip op je financiële overzicht. Let op! De koppeling is alleen te gebruiken door Woub Compleet en Woub Pro gebruikers.

#meerrustinjewerk 💭