Websiteformulier koppelen met Woub

Koppel je websiteformulier met Woub!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom zou ik mijn Websiteformulier koppelen met Woub?

Er zijn tal aan voordelen om jouw websiteformulier te koppelen met Woub. Met de koppeling komen alle nieuwe contact- en offerteaanvragen automatisch in Woub en hoef je gegevens niet meer handmatig over te nemen. Bij deze koppeling is alles mogelijk, want elk websiteformulier is maatwerk.

Hieronder een aantal voorbeelden die optioneel zijn:

1. Bij elke nieuwe aanvraag wordt automatisch een nieuw project aangemaakt in Woub. Je hebt ook de keuze om automatisch een project template in te laden. In de project templates staat eigenlijk wat je in 95% van de projecten nodig hebt. Denk aan checklists en projectgegevens. Het is dus een kwestie van één keer goed inrichten en dan heb je er bij elk nieuw project die je aanmaakt profijt van. Heb jij nog geen project template ingericht? Lees hier hoe je dat kunt doen.

2. De NAW gegevens komen in Woub terecht.

3. Eventuele foto's die zijn toegevoegd door de contactpersoon kunnen in de media en documenten worden ingeladen.

4. Alle overige notities en ingevulde velden komen in de projectomschrijving.

5. Je kunt specifieke labels aanmaken.

6. Zodra er een websiteformulier is ingevuld, dan kun je automatisch een taak aanmaken, zoals 'Klant opbellen' met als deadline '1 dag na de aanvraagdatum'. Op deze manier zorg je voor een snelle doorloop van de aanvragen.

Wat zijn de investeringskosten?

De koppeling met een websiteformulier is uniek en bevat maatwerk. Daarom vragen wij een eenmalige investering per koppeling. Uiteraard hangt deze investering af van jouw behoefte en hoeveel development uren wij nodig hebben. Naast de eenmalige investering hanteren wij een standaard onderhoudstarief van €25,-. per maand.

Op welke manieren kan er een koppeling gemaakt worden?

Hieronder maken wij inzichtelijk welke 'form builders' wij ondersteunen:

1. Gravity Forms (Wordpress)

Hier is minimaal een Pro account vereist: https://www.gravityforms.com/pr

2. Contact Forma 7 (Wordpress)

3. Squarespace

Mogelijk zijn er aanpassingen van de velden vereist: https://zapier.com/blog/how-to-use-squarespace-form-blocks/

4. PHP

Als de website in PHP is geschreven en er is een directe toegang tot de bestanden op de server, dan kan het ook in PHP.

5. HTML

Mochten bovenstaande manieren niet mogelijk zijn, dan kunnen wij als maatwerk een 'custom made' webformulier bouwen, welke jullie kunnen inladen via HTML.

💡 Meer informatie? Neem direct contact op met je Klantsucces specialist of klik rechtsonder op het vragenicoon, zoals hieronder weergeven.