Hoe koppel ik ENK Software aan Woub?

Maak jij gebruik van ENK Software? Lees dan hier hoe je die kan koppelen aan je Woub omgeving.

Naomi Andringa avatar
Geschreven door Naomi Andringa
Meer dan een week geleden bijgewerkt

ENK Software is de ontwikkelaar van de koppeling.

Onze partner ENK Software heeft een weloverwogen keuze gemaakt om een nauwe samenwerking aan te gaan in het kader van de Wet kwaliteitsborging. Deze strategische koppeling met ENK Software versterkt de naleving van de wetgeving op een gestroomlijnde manier. Samen zetten we in op een geïntegreerd projectbeheer.

Hoe activeer ik de koppeling?

Het activeren van de koppeling wordt uitgevoerd door een consultant van ENK Software. Hij of zij zal ervoor zorgen dat Woub wordt geactiveerd. Let op! De documentatie van de koppeling is in het beheer van ENK Software.

Werken doorzetten naar Woub

Wat wordt er doorgezet:

• Omschrijving van het werk.

• Werknummer.

• Relatienaam van de opdrachtgever.

• Adres, plaats, telefoon en e-mailadres. Let op! Indien er een werkrelatie is opgegeven, dan zal dit worden doorgezet. Zonder werkrelatie in het werk zal dit worden doorgezet van de opdrachtgever.

• Projectstatus.

• Template indien opgegeven in werksoort of instellingen.

• Opmerkingen veld van het werk.

Op dit moment heeft ENK Software besloten om enkel de project- en relatiegegevens door te zetten naar Woub. Opties zoals het doorzetten van uren en of agenda zal niet door ENK Software worden gebouwd cq. doorgevoerd.

Vragen m.b.t. het activeren van de koppeling, vragen we je om contact op te nemen met ENK Software.