Update augustus 2023 🎉

Wat hebben we met de update van augustus nieuw toegevoegd?

Naomi Andringa avatar
Geschreven door Naomi Andringa
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zoals je weet werkt ons team keihard aan verbeteringen. Elke dag ietsje beter worden, dat is ons doel. Dit zodat jij als vakbaas nog meer rust in je werk ervaart. 💪

Wat hebben we deze update nieuw toegevoegd?

Snelstart koppeling! 🔗

Yes! 🎉 Er staat weer een nieuwe koppeling live. Dit keer met Snelstart, de online boekhoudtool. Met de koppeling tussen Snelstart en Woub voeg je automatisch alle verkooporders met de status 'Uitgevoerd' toe aan Woub. Projectnaam, nummer en alle contactgegevens worden automatisch aan Woub-projecten toegevoegd en de offerte regels in Snelstart worden automatisch omgezet naar een werkbon checklist in Woub. Daarbij zijn er nog tal aan mogelijkheden met de koppeling. Je lees het hier.

TimeChimp koppeling! 🔗

Het houdt nog niet op! Er staat namelijk nog een nieuwe koppeling live. De koppeling tussen TimeChimp en Woub zorgt voor nog meer grip op je financiële overzicht. Zodra er een nieuw project in Woub met projectnummer wordt aangemaakt, dan zal er ook een nieuw project in TimeChimp worden aangemaakt. Daarbij krijg je de kosten van een project in TimeChimp ook in het financiële overzicht in Woub. Ieder uur wordt deze financiële data opnieuw opgeroepen en teruggestuurd naar Woub. Lees hier meer over de koppeling.

Overall planning export 📅

Geen printscreens meer, maar een volwaardig PDF bestand van jouw overall planning die je gemakkelijk kunt delen. Benieuwd hoe je dat doet? Lees het hier.

Tag jouw collega's in de chat 🔔

Om de aandacht van jouw collega's te trekken in een chat, heb je de mogelijkheid om jouw collega's te taggen. Het is mega simpel! Hoe je dat precies doet lees je hier.

Checklist notificaties in chat 💬

Een mega handige feature in Woub is dat je door middel van notificaties in een chat op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van een checklist. De checklist activiteiten worden ook wel gelogd in de chat. Lees hier meer over deze functionaliteit.

Selecteer jouw documenten met één klik 📃

In één keer alle mappen en bestanden selecteren? Dat kan! Een kleine optimalisatie, maar wel een die voor nog meer gebruiksgemak zorgt. Lees hier hoe je dat doet.

Exporteer jouw financieel overzicht 💰

Als beheerder is het mogelijk om het financiële overzicht van jouw project te exporteren naar PDF. Hierin wordt de totale omzet (het aangenomen werk en het meer- en minderwerk) en de totale kosten (inkoop en onderaanneming en de uren en materialen) van het project inzichtelijk gemaakt. Benieuwd hoe je dat doet? Lees het hier.

Notitie toevoegen aan je uren- of materialen registratie 🛠️

Het was al mogelijk om een notitie toe te voegen aan je registraties. Nu kan dit ook per nieuwe regel die je toevoegt. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Nog niet op de hoogte van de update punten van afgelopen maand? Lees hier de update van juli.

Heb je verder nog vragen? Stuur ons dan vooral een bericht via onze helpcenter en we helpen je graag op weg. 😃

Team Woub.

Was dit een antwoord op uw vraag?