Updates over nieuwe features 2022 ๐ŸŽ‰
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bedankt voor jullie geweldige feedback! Mede dankzij jullie kunnen we Woub iedere dag weer een beetje beter maken. ๐Ÿ™

- Vrijdag 30 december 2022 -

Koppeling Wefact ๐Ÿ’ถ

Maak jij gebruik van Wefact? Dan kan je dit systeem koppelen aan je Woub-omgeving. Zo kan je onder andere automatisch de offerte omzetten naar een checklist en kan je de factuur aanmaken vanuit Woub als alles is afgerond. Lees hier alles over de koppeling.

- Woensdag 21 december 2022 -

Import functie uitgebreid โž•

Wil jij je huidige projecten in een specifieke fase in Woub laden? Dan hebben wij nu de mogelijkheid toegevoegd deze te kiezen bij het importeren. Lees dan hier over onze importfunctie.

Start- en eindtijd uren registratie ๐Ÿ•˜

Je kan nu ook een begin- en eindtijd invullen bij de urenregistratie, lees hier hoe je dat instelt.

Materiaal import ๐Ÿ“ฉ

Wil jij niet รฉรฉn voor รฉรฉn materialen inladen, maak dan gebruik van de materialenimport. Daarnaast kan je nu ook materialen categoriseren.

Project template ๐Ÿ“‚

Maak jij vaak gebruik van dezelfde checklist en andere informatie, stel dan een project template in zodat je alleen de unieke informatie hoeft aan te vullen.

Projectnummering ๐Ÿ”ข

Wil je makkelijker je projecten nummeren, maak dan gebruik van de automatische projectnummering.

- Dinsdag 6 september 2022 -

Import functie toegevoegd โž•

Wil jij je huidige projecten in Woub laden? Dan hebben wij nu de mogelijkheid toegevoegd deze te importeren. Lees dan hier over onze importfunctie.

- Vrijdag 19 augustus 2022 -

Exact koppeling toegevoegd ๐Ÿ†•

We hebben het mogelijk gemaakt om je Exact Online projecten te koppelen aan je Woub omgeving. Projecten worden dan automatisch ingeladen wat je veel tijd scheelt. Meer informatie

- Vrijdag 29 juli 2022 -

De registratielogs zijn verplaatst โ†ฉ๏ธ

Na constatering dat het bereiken van de registratielogs in Woub verbeterd kon worden hebben we deze op een andere manier in Woub verwerkt. Meer informatie

- Maandag 11 juli 2022 -

Nieuw persoonlijk navigatiemenu ๐Ÿ”

Wij hebben de persoonlijke navigatie aangepast.

- Maandag 27 juni 2022 -

Het gebruik van verschillende tijdzones. โŒš

Woub geeft nu de tijden weer van de tijdzone waarin de gebruiker zich bevind.

- Vrijdag 17 juni 2022 -

Het verbergen van voltooide taken van de checklists is verplaatst. โ†ฉ๏ธ

Wij hebben geconstateerd dat het verbergen van voltooide taken van de checklists beter op een andere plek zou moeten staan.

- Vrijdag 13 mei 2022 -

Franse vertaling van Woub ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท

Vanaf heden is het mogelijk om de Franse versie van Woub te gebruiken.

- Dinsdag 10 mei 2022 -

Woub desktop op tablet

Gebruik onderweg de desktop versie van Woub op een tablet door in de browser in te loggen in jouw Woub omgeving. Meer informatie

- Vrijdag 29 april 2022 -

Begrote en gerealiseerde uren ๐Ÿ•’

Voer het aantal begrote uren in het management gedeelte van je project in om zo nog meer grip te krijgen op je projecten. Meer informatie

- Maandag 18 april 2022 -

Aanmaken en wijzigen van mappen op de mobiele app๐Ÿ“ฑ

Voeg onderweg nieuwe mappen toe aan je mappenstructuur in je mobiele app en heb ook de mogelijkheid om deze te wijzigen. Meer informatie

- Vrijdag 15 april 2022 -

Meerdere contactgegevensโ˜Ž๏ธ

Voeg meerdere contactgegevens toe aan projecten. Meer informatie

- Maandag 11 april 2022 -

Checklists verbergen โœ”

Checklists die zijn ingeklapt blijven ook ingeklapt zodra je weer terug het project in komt. Meer informatie

- Maandag 28 maart 2022 -

Agendakoppeling ๐Ÿ”—

Koppel jouw Google of Outlook agenda met Woub. Meer informatie

- Vrijdag 25 maart 2022 -

Wet Kwaliteitsborging - Projectdossier ๐Ÿ“

Het projectdossier in PDF hebben wij geoptimaliseerd om. Meer informatie

- Maandag 28 februari 2022 -

Snelheid โซ

De snelheid van de personeelsplanning is geoptimaliseerd.

- Vrijdag 18 februari 2022 -

Drag and drop ๐Ÿ•น

Planitems kunnen nu in zijn geheel worden versleept. Meer informatie

- Maandag 7 februari 2022 -

Confetti regen ๐ŸŽ‰

Plaats een ๐ŸŽ‰ emoji in de naam van een lijst en schiet een confetti kanon af. Zo wordt iedere oplevering een feestje. Meer informatie

- Maandag 24 januari 2022 -

Zoekbalk๐Ÿ”

Er is een zoekbalk toegevoegd in de planning. zodat je makkelijker planitems kunt opzoeken. Meer informatie

- Vrijdag 14 januari 2022 -

Counter๐Ÿ“ฑ

De counter op mobiel is gewijzigd naar het aantal nieuwe chats + het aantal openstaande taken op deadline-dag of verstreken deadline. Meer informatie.

- Vrijdag 7 januari 2022 -

Notificatie๐Ÿ“ฑ

Krijg een notificatie wanneer je taken aan elkaar delegeert. Meer informatie